Eagle-Job voor urenverantwoording

Eagle-Job is een uitgebreid, modern en volledig webgebaseerd systeem voor urenverantwoording voor het bewaken van de voortgang van orders, projecten en activiteiten. De module registreert en berekent de tijden, de aantallen en de kosten die betrekking hebben op werkorders, activiteiten, machines, kostenplaatsen en medewerkers. Het is een onderdeel van de Eagle productlijn, met onder andere urenverantwoording, toegangscontrole, aanwezigheidsregistratie, bezoekersregistratie en vergaderkamerbeheer. Bovendien zijn alle producten  volledig met elkaar geïntegreerd en maken gebruik van een MS-SQL database. Hierdoor kan een sluitende analyse van alle aspecten gemaakt worden.

De urenverantwoording van Eagle-Job biedt u:

  • Inzage in hoeveel tijd een medewerker heeft besteed aan een specifieke opdracht
  • Nauwkeurige registratie hoelang er aan een project gewerkt is
  • Volledig inzicht in het gebruikte materiaal (grondstoffen)
  • Uitgebreide rapporten per order, project, klant, medewerker, kostenplaats
  • Integratie met alle andere modules van de Eagle productlijn

Urenverantwoording

Alle informatie is in algemene of in de meest gedetailleerde vorm beschikbaar. U bepaalt zelf detail niveau van urenverantwoording. Zo kan een enkel orderniveau (bijvoorbeeld een project) worden bewaakt, ongeacht de activiteiten. U kunt tevens kiezen voor een configuratie van drie niveaus (werkorder / partij / onderdeel) met een activiteit van drie niveaus (kostenplaats / proces / machine).

Bepalen van tarieven en kosten

Eagle urenverantwoording biedt de mogelijkheid om de kosten te verwerken op de geproduceerde aantallen of op de gemaakte uren. U kunt maar liefst drie verschillende kosten berekenen. Bijvoorbeeld voor interne berekeningen, voor externe berekeningen, maar ook voor een door u bepaalde derde.
Iedere berekening kunt u baseren op het door u gekozen type tarief. Het medewerkerstarief, afdelingstarief, kostenplaats tarief en op een tarief die gerelateerd is aan een activiteit, project, order, etc.
Als dat niet voldoende is, dan kunt u nog verfijnder te werk gaan door gecombineerde tarieven te gebruiken. Bijvoorbeeld een tarief dat afhankelijk is van een combinatie van medewerker, activiteit en kostenplaats. Kortom Eagle Job is een compleet pakket voor uw urenverantwoording.

 

Productleaflet Eagle-Job

Brochure Eagle-Job

Via het contactformulier kunt u meer informatie opvragen.

Onze LinkedIn pagina