Eagle-Access voor toegangscontrole

eagle-access voor toegangscontroleEagle-Access is een webgebaseerde applicatie voor toegangscontrole. Geavanceerde functionaliteit wordt gecombineerd met bedieningsgemak. Alle aspecten die u zou kunnen wensen bij een toegangscontrole-applicatie treft u aan bij Eagle-Access. Denk hierbij aan een ongelimiteerd aantal te controleren ingangen. De mogelijkheid om per dag 96 tijdzones per persoon te definiëren of de mogelijkheid om een ongelimiteerd aantal personen in te voeren in het systeem. Eagle-Access staat niet op zichzelf, maar is geïntegreerd met alle andere modules van de Eagle productlijn.

Eagle-Access biedt u:

  • De meest geavanceerde toegangscontrole opties op de markt
  • Een overzichtelijk en uitgebreid transactiescherm
  • Volledige integratie met andere modules zoals aanwezigheidsregistratiebezoekersregistratie, parkeerbeheer, enzovoort
  • De mogelijkheid om automatische SMS- en e-mailberichten te sturen

 

Zoals met ieder ander toegangscontrole systeem is het mogelijk in de Eagle precies te bepalen wie, waar en wanneer naar binnen mag. Wat Eagle zo bijzonder maakt, zijn de geavanceerde opties om condities in te bouwen die te maken hebben met situaties van de omgeving zoals de status van een deur, de bezetting van de parkeerplaats of de stand van het inbraakalarm. Het systeem biedt u echter ook de mogelijkheid om meerdere commando’s uit te voeren met één druk op de knop.

Verder kan het toegangscontrole systeem e-mails en Sms-berichten bij bepaalde gebeurtenissen sturen. U kunt voor iedere gebruiker een eigen taal en eigen omschrijvingen en termen instellen en selecteren met behulp van de synoniemenlijst.

Personen

In Eagle-Access kan een ongelimiteerd aantal personen, met personalia en foto, worden ingevoerd. Ieder persoon kan toegang worden verleend bij één of meerdere ingangen terwijl voor specifieke dagen of tijdzones weer andere regels kunnen gelden. De geldigheid van de toegang kan worden beperkt op datum; van één dag tot een ongelimiteerde periode en alles daartussen.

Tijdzones

Voor iedere ingang kan een ongelimiteerd aantal tijdzones gelden. Voor iedere dag of dagsoort en voor iedere persoon of groep personen kunnen aparte tijdzones voor toegangscontrole ingesteld worden. Bijvoorbeeld, aparte tijdzones voor werkdagen en aparte tijdzones voor het weekend, en aparte tijdzones voor de medewerkers en aparte tijdzones voor het management.

Kalender

Naast alle dagen van de week kunnen ook additionele (speciale) dagen in Eagle-Access ingevoerd worden, zoals feestdagen of ADV dagen.

Kortom, alle aspecten die u zou kunnen wensen bij een toegangscontrole-applicatie treft u aan bij Eagle-Access

Productleaflet Eagle-Access
Brochure Eagle-Access

Via het contactformulier kunt u meer informatie opvragen.

Onze LinkedIn pagina