Eagle-Access voor toegangscontrole

eagle-access voor toegangscontroleEagle-Access, de toegangscontrole module, is een webgebaseerde applicatie voor toegangscontrole waarin geavanceerde functionaliteit gecombineerd is met bedieningsgemak. Alle aspecten die u zou kunnen wensen bij een toegangscontrole-applicatie treft u aan bij Eagle-Access. Denk hierbij aan een ongelimiteerd aantal te controleren ingangen, de mogelijkheid om per dag 96 tijdzones per persoon te definiëren of de mogelijkheid om een ongelimiteerd aantal personen in te voeren in het systeem. Eagle-Access staat niet op zichzelf, maar is geïntegreerd met alle andere modules van de Eagle productlijn.

Eagle-Access biedt u:

  • De meest geavanceerde toegangscontrole opties op de markt
  • Een overzichtelijk en uitgebreid transactiescherm
  • Volledige integratie met andere modules zoals aanwezigheidsregistratiebezoekersregistratie, parkeerbeheer, enzovoort
  • De mogelijkheid om automatische SMS- en e-mailberichten te sturen

 

Zoals met ieder ander toegangscontrolesysteem is het mogelijk in de Eagle precies te bepalen wie, waar en wanneer naar binnen mag. Wat Eagle zo bijzonder maakt, zijn de geavanceerde opties om condities in te bouwen die te maken hebben met situaties van de omgeving zoals de status van een deur, de bezetting van de parkeerplaats of de stand van het inbraakalarm. Het systeem biedt u echter ook de mogelijkheid om meerdere commando’s uit te voeren met één druk op de knop.

Verder kunnen er e-mails en SMS-berichten gestuurd worden bij bepaalde gebeurtenissen. U kunt voor iedere gebruiker een eigen taal en eigen omschrijvingen en termen instellen en selecteren met behulp van de synoniemenlijst.

Productleaflet Eagle-Access
Brochure Eagle-Access