Tijdregistratie met Eagle-Time

Eagle-Time is een compleet, modern en volledig webgebaseerde tijdregistratie systeem voor de verwerking van de aan- en afwezigheid van uw medewerkers. Hoe complex de regels van uw onderneming ook zijn, Eagle-Time automatiseert het proces volledig en maakt het effici├źnter. Alle CAO regels kunnen door het systeem verwerkt worden en een legio aan rapporten kan worden uitgedraaid.

Tijdregistratie

Eagle-Time voor tijdregistratie biedt oplossingen voor alle marktsegmenten. Van kantoor tot productie, van retail tot gezondheidszorg en alles daar tussen. Eagle-Time is een onderdeel van de Eagle productlijn, met onder andere modules voor urenverantwoording, toegangscontrole, aanwezigheidsregistratie, bezoekersregistratie en vergaderkamerbeheer. Alle producten zijn volledig met elkaar geïntegreerd en maken gebruik van een MS-SQL database. Door de openheid van Eagle-Time is overdracht van en naar diverse andere systemen, zoals personeelsmanagement- en salarisverwerkingssystemen, gewaarborgd. Voor dataverzameling kan gebruik worden gemaakt van boekingsterminals. Men kan gegevens ook handmatig invoeren. De flexibiliteit van Eagle-Time staat garant voor een naadloze integratie in praktisch elke omgeving.

Eagle Time voor tijdregistratie biedt:

  • Automatische verwerking van alle denkbare (CAO) regels
  • Real-time inzicht en het valideren van tijden
  • Zelfbediening voor medewerkers
  • Talloze rapporten

Ook hebben de medewerkers de mogelijkheid om hun eigen urenoverzicht te bekijken en hun vakantiesaldo op te vragen. Tevens kunnen medewerkers via de tijdregistratie module zelf verlof aanvragen die managers vervolgens kunnen accorderen.

Volledig instelbare browser

De browser van Eagle-Time is volledig door u in te stellen, waardoor u beschikt over een bijzonder gebruiksvriendelijk overzicht van de dagelijkse en periodieke gegevens in het systeem. Op de browser kunt u meerdere typen gegevens tonen en vervolgens correcties uitvoeren en gegevens aanpassen. Het tijdregistratie systeem voert berekeningen, op de aangepaste gegevens direct uit en de resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar op uw scherm. Men kan de volgorde van de velden naar wens aanpassen. Er kan worden bepaald welke velden uitsluitend leesbaar zijn en welke gemuteerd kunnen worden. Tevens kunt u naar keuze kleuren toekennen aan geselecteerde velden om duidelijke verschillen te kunnen maken tussen de verschillende groepen van gegevens. De op het scherm verschenen gegevens kunt u zelf selecteren, zodat u alleen datgene te zien krijgt wat u belangrijk vindt.

Productleaflet Eagle-Time

Brochure Eagle-Time

Via het contactformulier kunt u meer informatie opvragen.

Onze LinkedIn pagina