Terminals

De Eagle productlijn maakt gebruik van een lijn van 3 toegangscontrole-terminals:

  • Mi-2000 met 2 lezers, 2 relais, 2 sensoren met aanvullende functionaliteiten
  • Mi-4000 met 4 lezers, 4 relais, 4 sensoren met aanvullende functionaliteiten
  • Mi-8000 met 8 lezers, 8 relais, 8 sensoren met aanvullende functionaliteiten

Iedere terminal is voorzien van een klok om de datum en tijd vast te houden in het geval van een stroomuitval. Alle terminals blijven autonoom werken wanneer de communicatie met de computer wegvalt. De terminal kan in dit geval nog steeds de lezers en relais aansturen en zal de transacties in het geheugen bewaren voor een latere overdracht naar de computer.

vergelijkingstabel-terminals-knop
De terminals kunnen werken met verschillende type lezers, zoals diverse magneetstriplezers, proximity-lezers (125kHz), Mifare-lezers (13.56MHz) en vingerafdruk-lezers. Verschillende protocollen worden ondersteund tussen de lezers en de terminals, onder andere Clock/data, Wiegand en RS-485.

Naast de toegangscontrole-terminals bevat de Eagle productlijn ook 7 verschillende boekingsterminals: de GT1, GT2, GT4, SuperTrax4, SuperTrax 7, X1 en de X2. Meer informatie over deze terminals kunt u vinden in de brochures van de terminals. De brochures kunt u openen door onder de afbeeldingen van de terminals op de naam van de terminal te klikken.

Terminals voor tijdregistratie, urenverantwoording (niet op alle types) en aanwezigheidregistratie:

 

GT1 GT2 GT4

 

X1 X2 X3
SuperTrax7 SuperGlas7

 

Terminals voor toegangscontrole en aanwezigheidregistratie:

 

M1-2000 Mi-4000 Mi-8000