Onze software: Eagle

Onze Workforce Management software is Eagle. De software biedt vele oplossingen op het gebied van urenregistratie.

Dataverzameling en -invoer in Eagle

Eagle biedt verschillende middelen aan om data te verzamelen en in te voeren. Denk hierbij aan boekingsterminals, handheld terminals, barcodescanners, mobiele telefoons en uiteraard kunt u zelf ook direct gegevens invoeren via de computer.

Ongelimiteerd aantal gebruikers mogelijk in Eagle

Eagle is een webgebaseerde applicatie en kan dus door een ongelimiteerd aantal gebruikers worden geraadpleegd. Per gebruiker kunnen bevoegdheden en de gewenste taal worden toegewezen.

Browser van Eagle flexibel instelbaar

De browser van Eagle is volledig door u in te richten. U kunt selecteren welke gegevens u wilt zien en welke volgorde en kleuren de velden dienen te hebben. Hierdoor ziet u overzichtelijk de gegevens die u belangrijk vindt.

Eagle heeft een Ingebouwde rapportgenerator 

Eagle beschikt over vele standaard rapporten, waarvan zowel de lay-out als de functionaliteit volledig naar wens zijn aan te passen door de gebruiker. Daarnaast kunt u ook uw eigen rapporten toevoegen. Door het uitgebreide selectiemenu krijgt u precies de gewenste gegevens. Rapporten kunnen eenvoudig opgeslagen worden in Word, Excel of een ander format.

Eagle is een geïntegreerd systeem 

De verschillende modules van Eagle zijn allemaal met elkaar geïntegreerd. De software kan daarnaast ook een koppeling maken met andere systemen, bijvoorbeeld met tijdregistratie- of personeelsinformatiesystemen. Eagle heeft een import en export functie om gegevens over te dragen naar en van een ander systeem.

Onze oplossingen: