Eagle-Planning voor roosterplanning

Eagle-Planning biedt u de mogelijkheid om werktijden, afwezigheden en taken in te plannen. U kunt hierbij uren plannen op projecten, orders, activiteiten, kostenplaatsen en machines. Indien gewenst worden deze geplande uren automatisch doorgegeven aan het volledig geïntegreerde urenverantwoordingssysteem. De planning is, indien nodig, gemakkelijk aan te passen.

Templates voor roosterplanning

Om het plannen eenvoudig te maken en tijd te besparen kunt u in één keer aan meerdere medewerkers dezelfde aankomst- en vertrektijden en taken toekennen. Ook kan er gebruik worden gemaakt van rooster templates. Ideaal voor de medewerkers met (min of meer) vaste roosters! Voor de medewerkers met wisselende roosters kunt u een cyclus instellen waarbij voor iedere week een ander template kan worden gebruikt.

Roosterplanning houdt rekening met rusttijd

Om er zeker van te zijn dat een medewerker voldoende rusttijd heeft tussen twee ploegen, controleert Eagle-Planning automatisch of er voldoende rusttijd is gepland. Wanneer dit niet het geval is, wordt er een waarschuwing getoond.

De juiste roosterplanning door te filteren

In Eagle-Planning kunt u door de juiste filters te gebruiken het overzicht vinden dat u zoekt. Zo kun je filteren op planningsgroepen, medewerkersgroepen, individuele medewerkers of op ploegen, zoeken op beroepen of vaardigheden of erachter komen welke medewerkers zijn gepland op een bepaald(e) project, activiteit, kostenplaats of machine. Met Eagle-Planning heeft u altijd inzicht.

Planning2

 

 

 

 

 

Voordelen:

  • Winst in tijd
  • Eenvoudiger plannen door rooster templates
  • 24/7 up-to-date inzicht in de planning
  • Er vindt een check plaats of de planning voldoet aan de Arbeidstijdenwet

Wilt u meer weten?