Onderhoudscontract

Om uw aangeschafte systemen ook na jaren te kunnen gebruiken alsof het net vandaag in gebruik is genomen, is het sterk aan te bevelen om bij Gonen Automation een onderhoudscontract af te sluiten. Dit onderhoudscontract biedt u een aantal grote voordelen.

Met een onderhoudscontract heeft u altijd voorrang bij problemen, vragen en werkbezoeken. Zodra u contact met ons opneemt, wordt zo snel mogelijk gekeken hoe u het best geholpen kunt worden.

U kunt gratis gebruik maken van onze helpdesk. Deze helpdesk is dagelijks gedurende kantooruren bereikbaar om telefonische assistentie te verlenen. Wij kunnen op afstand uw computer overnemen  om u nog beter van dienst te zijn.

Verder kunt u tegen gereduceerd tarief een werkbezoek plannen. Denk hierbij aan een training, opfriscursus of om grote aanpassingen in het systeem door te voeren.

Mocht een apparaat niet meer functioneren, dan wordt er meteen gezorgd voor vervanging of een gratis bruikleen toestel wordt naar u opgestuurd. Mocht u een probleem hebben met het gehele systeem, dan komt een van onze medewerkers op locatie assistentie verlenen.

Ga naar het contactformulier om een onderhoudscontract aan te vragen.