Onze software: Argos

Onze Workforce Management software is Argos. De software biedt vele oplossingen op het gebied van urenregistratie.

Dataverzameling en -invoer in Argos

Argos biedt verschillende middelen aan om data te verzamelen en in te voeren. Denk hierbij aan boekingsterminals, handheld terminals, barcodescanners, mobiele telefoons en uiteraard kunt u zelf ook direct gegevens invoeren via de computer.

Ongelimiteerd aantal gebruikers mogelijk in Argos

Argos is een webgebaseerde applicatie en kan dus door een ongelimiteerd aantal gebruikers worden geraadpleegd. Per gebruiker kunnen bevoegdheden en de gewenste taal worden toegewezen.

Browser van Argos flexibel instelbaar

De browser van Argos is volledig door u in te richten. U kunt selecteren welke gegevens u wilt zien en welke volgorde en kleuren de velden dienen te hebben. Hierdoor ziet u overzichtelijk de gegevens die u belangrijk vindt.

Argos heeft een Ingebouwde rapportgenerator 

Argos beschikt over vele standaard rapporten, waarvan zowel de lay-out als de functionaliteit volledig naar wens zijn aan te passen door de gebruiker. Daarnaast kunt u ook uw eigen rapporten toevoegen. Door het uitgebreide selectiemenu krijgt u precies de gewenste gegevens. Rapporten kunnen eenvoudig opgeslagen worden in Word, Excel of een ander format.

Argos is een geïntegreerd systeem 

De verschillende modules van Argos zijn allemaal met elkaar geïntegreerd. De software kan daarnaast ook een koppeling maken met andere systemen, bijvoorbeeld met tijdregistratie- of personeelsinformatiesystemen. Argos heeft een import en export functie om gegevens over te dragen naar en van een ander systeem.

Onze oplossingen: