BHV Management

Onze tool voor BHV helpt bedrijven de bedrijfshulpverlening maximaal in te zetten. Belangrijk voor iedere organisatie.

Directe alarmeringen bij BHV Management

Met onze BHV tool kan er door BHV’ers snel worden ingegrepen bij ongevallen door directe alarmeringen en goede communicatie. De dienstdoende centralist (bijvoorbeeld de portier of receptioniste) krijgt een melding binnen en verwerkt dit in de tool. Deze melding wordt doorgegeven aan de beschikbare BHV’ers middels een toon- en/ of trilfunctie op hun smartphone. Er wordt hierbij rekening gehouden met de locatie waar de BHV’er zich bevindt. Ideaal wanneer uw organisatie meerdere locaties heeft.

Snelle communicatie bij BHV Management

De BHV’er kan op een alarmering reageren met voorgeprogrammeerde of eigen teksten. BHV’ers kunnen elkaars berichten lezen en hierop reageren, zodat zij weten hoe de situatie ervoor staat en elkaar waar nodig kunnen helpen. Ook de externe hulpdiensten zijn met een druk op de knop ingeschakeld via de tool!

Naast het sturen van teksten, kunnen er ook spraakopnames en zelfs videobeelden worden verstuurd om de communicatie met andere BHV’ers en bijvoorbeeld een arts zo makkelijk mogelijk te maken.

Instructie en evaluatie bij BHV Management

BHV’ers kunnen met onze BHV tool duidelijk worden geïnstrueerd. Building Blocks helpen hierbij. Door de Building Blocks zijn stappenplannen beschikbaar voor veelvoorkomende incidenten als een val of hyperventilatie. Alle stappen die de BHV’er uitvoert, worden direct teruggekoppeld naar de dienstdoende centralist en gelogd in de applicatie. Hierdoor is alles achteraf snel te analyseren en evalueren. Een groot voordeel ten opzichte van de communicatie middels piepers en/of portofoons waarbij de momentopnamen niet vastgelegd worden.

BHV Management is breed inzetbaar

De tool kan naast de bedrijfshulpverlening ook voor andere doeleinden worden ingezet. Zo kan er bijvoorbeeld een alarmering verstuurd worden naar de gebouwbeheerder wanneer de verwarming is uitgevallen of er waterschade is ontstaan en kan het worden ingezet als crisis management tool.

Voordelen van BHV Management:

  • Directe alarmeringen
  • Goede communicatie
  • Alle stappen worden gelogd

Wilt u meer weten?