Wie zijn wij?

Gonen Automation Services B.V. heeft jarenlange ervaring in totaaloplossingen op het gebied van tijdregistratie, urenverantwoording, kostenplaats- en werkorderregistratie, planning, aanwezigheidregistratie en bezoekersregistratie.

Gonen’s eigen ontwikkelteam draagt zorg voor het softwareplatform Eagle. Deze webgebaseerde applicatie biedt u, op gebruikersvriendelijke wijze, meer inzicht in belangrijke stuurgegevens uit uw personeelsadministratie en urenmanagement.

Door gebruik te maken van Eagle besparen onze klanten op personeelskosten. Doordat registratie, controle, fiattering en exporteren van de urengegevens eenvoudig en efficiënt worden doorgevoerd, is alle informatie direct inzichtelijk. Met een webgebaeerde gebruikers interface, heeft u te allen tijde de beschikking over alle informatie.

 

AtiQx: Gecombineerde slagkracht

Gonen maakt deel uit van AtiQX Holding B.V. Met haar hoofdkantoor in Utrecht bestaat AtiQX uit een groep van bedrijven die zich voornamelijk richt op tijd- en urenregistratie, personeelsplanning en safety & security toepassingen

Gecombineerde slagkracht

Doordat Gonen samen met haar zusterbedrijven in de holding haar krachten bundelt, bieden wij altijd de beste toepassing om uw bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen, zowel vanuit een praktisch als ook uit een functioneel oogpunt. Dit om voor ú een gestroomlijnde procesvoering mogelijk te maken en uw kwaliteitssystemen, wet- en regelgeving te borgen.

Heldere visie; eigen ontwikkeling!

Gonen beschikt over een eigen R&D-afdeling. Werkelijk alle software wordt in eigen huis ontwikkeld. Dat betekent dat wij zelf de regie voeren over onze software en dat wij met alle ERP-/salaris-/HR-partijen kunnen koppelen. Dankzij een korte ‘time-to-market’ spelen wij direct in op marktontwikkelingen. Het resultaat hiervan is moderne software en regelmatige updates.

Total Workforce Management

Om zorgvuldig met uw resources om te gaan biedt ons gezamenlijke platform een volledige oplossing voor uw Workforce Management. Met geavanceerde functionaliteiten voor personeelsplanning, tijdregistratie en verloning, bent u verzekerd van een centrale oplossing die uw Workforce optimaliseert en ondersteunt.
Wij zijn uitstekend in staat om u aan te geven wat er morgen, wat er vandaag en wat er gisteren is gebeurd. En dat op elk gewenst moment op de dag!

 

Reacties gesloten.