Eagle-Presence voor aanwezigheidsregistratie

aanwezigheidsregistratie

Eagle-Presence, de Eagle aanwezigheidsregistratie module, is de ideale webgebaseerde oplossing voor degenen die in één oogopslag willen weten welke medewerkers op een bepaalde locatie aanwezig zijn. Het is een onmisbaar systeem voor onder andere telefonisten, receptionisten, portiers en beveiligingsbeambten.

Eagle-Presence voor aanwezigheidsregistratie geeft u in één blik op het scherm antwoord op vragen als:

  • In geval van calamiteiten: wie is er binnen?
  • Bij de receptie: hoeveel mensen zijn aanwezig en wie is op welke locatie, op welke afdeling en in welk gebouw, hoeveel EHBO- en/of BHV-gediplomeerden zijn aanwezig?
  • Bij vertrek: bent u de laatste die vertrekt en dient u dus de nodige maatregelen te treffen?
  • In geval van geen gehoor: is een persoon afwezig? Is hij op een andere locatie? Is hij buiten de deur werkzaam of heeft hij pauze?

aanwezigheidsregistratie-overzicht

In geval van calamiteiten geeft Eagle-Presence altijd de gewenste informatie voor aanwezigheidsregistratie. Het calamiteitenrapport wordt op het scherm getoond en kan op elke printer op het netwerk worden uitgedraaid. Het rapport geeft per verzamelpunt en per afdeling informatie over wie aanwezig is en waar en wanneer hij/zij voor het laatst heeft geboekt.

Direct inzicht in aan- en afwezigheid van medewerkers

Kortom, dankzij de aanwezigheidsregistratie beschikt u altijd over de meest actuele status in een goed en duidelijk overzicht. Doordat u kunt selecteren op bedrijf, locatie, afdeling, etc. heeft u altijd de lijst met personen waarin u geïnteresseerd bent op het scherm. Dankzij de vrij in te stellen aanwezigheidsfilters kunt u een selectie maken op persoonskenmerken die binnen uw organisatie van belang zijn; bijvoorbeeld EHBO en/of BHV gediplomeerden, of medewerkers met een bepaalde bevoegdheid. De speciale zoekfunctie traceert snel een medewerker.

Identificatie met behulp van foto’s

Bij het boeken wordt, indien gewenst, een foto van de medewerker in de aanwezigheidsregistratie op het scherm getoond. Dit kan in het hoofdscherm of in het personeelsinformatiescherm dat afzonderlijk kan worden getoond.

Productleaflet Eagle-Presence

Via het contactformulier kunt u meer informatie opvragen.

Onze LinkedIn pagina