Ontwikkelingen Gonen

Er zijn veel vernieuwingen bij Gonen! Wij komen binnenkort met een nieuw softwarepakket, Argos, een nieuwe app en andere aanvullende mogelijkheden.

Nieuwe software: Argos
De huidige Eagle applicatie is gebouwd op het ontwikkelframework Silverlight. Deze wordt momenteel alleen ondersteund in Internet Explorer. Inmiddels zijn er betere alternatieven in de markt gekomen en heeft Microsoft besloten om de ondersteuning van Silverlight per oktober 2021 te beëindigen.

Onze nieuwe software Argos, de opvolger van Eagle, ontwikkelen wij om toekomst bestendig te zijn en te voldoen aan de eisen van deze tijd. De nieuwe Argos software is een webapplicatie en is vanaf alle gangbare browsers te bereiken.

Nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden
We hebben een nieuwe mobiele app! Deze is voor zowel iOS als Android beschikbaar en is onderdeel van de nieuwe Argos software. De app geeft de mogelijkheid om in- en uit te klokken, zicht op gewerkte uren en het verlofsaldo en u kunt afwezigheden aanvragen. Functionele toevoegingen aan de mobiele app zullen in de nabije toekomst worden toegevoegd.

Ook bieden wij nieuwe boekingsterminals aan. Deze zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor industriële omgevingen.
Met de ontwikkeling van Argos, en de aansluiting van Gonen bij de AtiQx-groep, zijn de mogelijkheden binnen de oplossing aanzienlijk toegenomen. De overige modules en pakketten zijn nu toegankelijker geworden. Integratie met geavanceerd toegangsmanagement, bezoekers- en contractorsregistratie, lockermanagement en BHV-management zijn optioneel verkrijgbaar en maken dat onze oplossing nog beter aansluit bij uw wensen.

Wilt u meer weten over de toekomst, partnership en ontwikkelingen van Gonen? Neem dan contact met ons op!

Uw e-mail bericht wordt niet gepubliceerd. Naam en e-mail velden zijn verplicht